• Tokom projektovanja kancelarijskog nameštaja sa posebnim zahtevima, za domaćinstvo: kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka, spavaće, dečje sobe ili nekog drugog nameštaja, tokareni drveni elementi mogu biti od velikog značaja za obogaćenje detalja nameštaja ili enterijera. Odabirom odgovarajućih drvenih noga za stolove ili nogica i ručica za nameštaj igra ključnu ulogu za formiranje estetskog dizajna tradicionalnog nameštaja.

 • Tokareni drveni elementi zrače elegancijom, upotpunjavaju prostor svojim finim nežnim, zaobljneim tokarenim detaljima ili odabirom masivnije izrade i većeg prečnika ponosno pokazuju svoju snagu, izdržljivost i postojanost.

 • Tokarene noge za stolove, nogice i ručice za nameštaj se mogu izradjivati u velikom broju stilova, različitog oblika, tako nudeći bezbrojne mogućnosti za kreaciju, dekoraciju i ukrašavanje nameštaja.

 • Treći period umetnosti XX. veka naročito u socijalističkim državama je donela u gradjevinarstvu jednostavne visoke zgrade bez ukrasnih elemenata. Razvoj pri izradi nameštaja i ostalih potrebština se razvijala paralelno sa gradjevinarstvom, sa težnjom skladnosti materijala i boja. Tipizacija objekata, nameštaja i masovna proizvodnja pojava novih veštačkih materijala je karakteristika tog perioda.

 • Sada smo ponovo otkrili lepotu 'starog' nameštaja. Imamo čast da Vam pokažemo i da vas upoznamo sa nekim tokarenim elementima nameštaja koje možete koristiti u kombinaciji sa ostalim ukrasnim elementima iz naše bogate ponude


Tokarene drvene noge za stolove:

 • Trpezarijski stolovi su nezaoblizani delovi svakog domaćinstva. Nameštaj oko čega se najviše okuplja porodica kada je vreme jela, razgovora, sećanja i radovanja. Drveni, estetsko lepo oblikovani stolovi upotpunjavaju enterijer i zrače svojom prirodnom elegancijom i lepotom. Odabirom drvenih tokarenih noga upotpunjujete sliku svog stola, koja će mnogo godina vršiti svoju funkciju i pleniti svom izgledom preko više generacija.

 • Naša radionica nudi razne modele noga za stolove obezbedjući veliki izbor kako u obliku tako i u prečniku elemenata. Drvene noge za stolove nudimo u raznim standradnim dimenzijama za sve vrste stolova kao što su: kancelarijski, trpezarijski, klub stolovi itd omogućavajući kreativnost za naše kupce kako bi mogli naći pravi dizajn za svoj projekat i za naše zadovoljstvo.

 • Standradna visina trpezarijskih stolova je izmedju 73,7 i 76,2 cm. U našem proizvodnom programu tokarenih noga za trpezarijske stolove su obuhvaćeni elementi sa dužinom od 73 cm. Sa ovom dužnom obezbedjujemo dodatni prostor za ugradnju gornje pokrivne ploče stola.

 • Iz naše ponude izdvajamo 'kozje noge' (ili kozije noge) za stilski nameštaj. Ove noge su uprošćene noge rokoko stila sa osnovnim barok elementima, koja je imala dominantnu ulugu u periodu od 1720-1780 godine za vreme vladavine XV. Luja pri izradi nameštaja. 'Kozje noge' su tradicionalni elementi stilskog nameštaja već vekovima. Nikad nisu izgubli svoj čar i uvek su u 'trendu' iako su uprošćene. Silueta ovih drvenih noga zrače elegancijom i prefinošću oplemenjujući enterijer u kome se nalaze.

 • 'Kozje noge' i ostale proizvode nudimo u raznim prečnicima i dužinama, koji se mogu koristiti pri izradi stolova, stočića, ormana, kreveta, komoda, stolice itd.

 • Drvene noge standardno izradjujemo od bukve, u slučaju zahteva kupca možemo da izradimo još od domaćih sorti drveta kao što je hrast i jasen ili od nekih egzotičnih drveta.

 • Za katalog, slike, specifikacije i cene svih drvenih noga za stolove pogledajte naš katalog klikom OVDE.

Tokarene noge za stolove i stolice , stilske kozje noge


Tokarene drvene nogice za nameštaj:

 • Drvene nogice su jedan od ključnih elemenata nameštaja koja se uvek vide, povlače pažnju. U slučaju da estetsko nisu lepo oblikovane ili nisu u harmoniji sa nameštajem mogu da pokvare celu sliku o nameštaju. Tokarene drvene nogice najčešće izradjujemo od domaćih sorti drveta kao što je bukva, ali jasen ili hrast je dosta zastupljen. Od mekših vrste drveta kao što je lipa ili porodica četinara ne preporučujemo za izradu ove namene.

 • Isticanje drvenih nogica na nameštaju nisu uvek bila popularna. Na primer u viktorijanskom periodu, noge nameštaja su bile skrivane od ljudskog oka. Noge su bile 'odevene' u neke tkanine kako bi prikrili sve one oblike koji bi mogli podsećati na ljudsku anatomiju.

 • Danas drvene nogice možemo da vidimo skoro na svim vrstama nameštaja: stolica, ormana, komoda, sofa, kuhinja , itd. Skoro da je nemoguće zamisliti nameštaj od punog drveta (masiva) da nema nekog tokarenog ili rezbarenog elementa.

 • Za katalog, slike, specifikacije i cene svih drvenih nogica za nameštaj pogledajte naš katalog klikom OVDE.

Drvene nogice za nameštaj


Tokarene drvene ručice, kugle, tiplovi i pokrivne kapice:

Naša firma je od nedavno proširila svoj proizvodni program sa drvenim ručicama, pokrivnim kapicama, drvenim kuglama i drvenim tiplovima za nameštaj kako bi smo mogli naše kupce u potpunosti zadovoljiti: da im ponudimo kompletno rešenje od jednog proizvodjača. Na raspolaganju su vam dimenzionalno veće i manje drvene ručice, kapice i kugle u raznim oblicima i prečnicima.

Tokarene drvene kapice, ručice, kugle i tiplove za nameštaj standardno izradjujemo od bukve dok u slučaju zahteva kupca možemo da izradimo još od hrasta, jasena – prema materijalu ostalih tokarenih elemenata.

Za katalog, slike, specifikacije i cene svih drvenih ručica za nameštaj pogledajte naš katalog klikom OVDE.

kugle, kapice, ručke, ručkice, čiviluk od drveta


Ako želite da kupite drvene noge za stolove, nogice za nameštaj ili drvene ručice iz kataloga to možete učiniti u našem maloprodajnom objektu u Temerinu ili da poručite preko telefona. U tom slučaju tokareni elementi se šalju sa kurirskom službom koja stiže na vašu adresu u roku od 24h. Plaćanje se vrši pouzećem (plaćate kurirskoj službi pri preuzimanja robe).

Za više informacije pozovite 021/843-712 svakog radnog dana od 07-15h.

Informacije i slike koje se nalaze na našoj internet stranici se mogu slobodno kopirati, samo dodajte izvor ili naziv naše web stranice.Art Studio Projekt
21235 Temerin Pašićeva 43
Wooden plugs, Wooden coat hanger
Wooden coat hanger, Wood cabinet pulls
bútorgomb, faragott asztalláb, szekrényláb, fa bútorláb, székláb, still asztalláb, bútorláb, bútorfogantyú
Prodaja španjolske i ratan trske, duboreza i lajsni od punog drveta. Bambusni štapovi i rolete.
noha nábytku dřevěné úchytky noha stolu
Drewniane antyczne nogi do stołów Drewniane nogi do mebli i szaf Drewniane antyczne nogi do stołów
Tischbeine Stuhlbeine Möbelfüße
Möbelfüße Tischbeine Stuhlbeine
Möbelfüße Tischbeine Stuhlbeine
Vendita bambù in rotoli dalle canne di bambù, tende e tapparelle in bambù su ordine, intarsio, paglia di Vienna, tessuti di rattan, sagome scolpite, grigliati in bambù, midollo ratan e su ordine, di propria produzione capitelli, rosette, decori centrali
Picioare din lemn pentru mobilier (picioare dulap), clasic (antic), picioare mese si mobilier Picioare clasice (stil) pentru mobilier Picioare clasice (antic) pentru mese Picioare strunjite din lemn pentru mobilier si dulapuri
štýlová stolová noha výroba a predaj drevená noha nábytku
Cane webbing, rattan wallboard, coconut fiber, chair cane, bamboo stick, door panels, unique sized bamboo blinds
Venta de patas de madera torneadas, producto tallado en madera, patas para mesas, patas para muebles
Pied de meuble, pied de meuble bois, pied de table, pied pour meuble